Beauty4U All

You're beautiful, so feel beautiful..

Over Beauty4U All

Eerst even mezelf voorstellen

Mijn naam is Mihaily en ik heb een brede interesse in de persoonlijke verzorging. Het is voor iedereen belangrijk om er goed uit te zien. Daarbij geloof ik dat u zich eerst goed in uw vel moet voelen; uw innerlijke schoonheid is immers uw mooiste eigenschap.​ Een groot deel van het welzijn / de innerlijke schoonheid kan bereikt worden met de voeding.

Als vervolgopleiding heb ik dan ook gekozen voor de HBO-opleiding voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Daarnaast heb ik verschillende cursussen gedaan om ook behandelingen te kunnen verrichten in de uiterlijke verzorging.

Ten slotte ben ik erg geïnteresseerd in fashion. Dit laatste komt vooral tot z'n recht op mijn blog.

  

Beauty4U All

Nu ik wat meer over mezelf heb verteld, is het makkelijker om wat te vertellen over Beauty4U All. Het is namelijk een samenkomst van mijn interesses.

​​

Als eigenaar bij Beaut4U All zorg ik voor de innerlijke en uiterlijke verzorging van  mensen met gewichtsklachten en/of voedingsgerelateerde problematiek, door middel van leefstijladviezen en (feel-good) beautybehandelingen. Deze combinatie brengt een verbetering van de gezondheid en algehele welzijn teweeg. Mijn droom is dat iedere vrouw zich goed voelt over zichzelf. Show your Inner Beauty.

    

Hierbij staat u dus centraal. De focus is gericht op de doelen die u wilt bereiken en waar u zich goed bij voelt. The sky is the limit..

 


Kaart
E-mail
Info