Beauty4U All

You're beautiful, so feel beautiful..

Gezonde voeding als basis om u goed in uw vel te voelen.

De laatste jaren zijn steeds meer mensen bewust bezig met het maken van gezonde en bewuste voedingskeuzes. Dit kan zijn om af te vallen bij overgewicht en/of diabetes, maar ook bij bijvoorbeeld maag- en darmklachten of wanneer er sprake is van intolerantie / overgevoeligheden in de voeding. 

In al deze gevallen zal een gezonde / aangepaste voeding en leefstijl ervoor zorgen dat u zich beter in uw vel gaat voelen. Maar ook bij het uitblijven van aandoeningen is het mogelijk om u nog beter in uw vel te gaan voelen. Veel vage klachten als hoofdpijn of vaak moe zijn kunnen worden aangepakt.

Vraag uw intake aan


Extra ondersteuning nodig?

Zoals eerder genoemd kan het ook zo zijn dat u zich minder vitaal voelt, wanneer er geen sprake is van aandoeningen of andere lichamelijke complicaties. Wanneer de voeding dan al zo optimaal mogelijk is, kan het zijn dat u alsnog voedingsstoffen, vitamines of mineralen mist in uw voeding. 

Om er zeker van te zijn dat u elke dag alles binnen krijgt wat u dagelijks nodig heeft, kunt u ervoor kiezen om de Wellness by Oriflame producten te gebruiken. Deze kunnen overigens ook gebruikt worden om af te vallen. Vraag mij ernaar tijdens uw intake indien u hier interesse in heeft.

Kaart
E-mail
Info