Beauty4U All
You're beautiful, so feel beautiful..

Aangenaam kennis met je te maken..

Mijn naam is Mihaily Pieternella en mijn doel is om een  ieder hun innerlijke schoonheid te blijven voeden en helpen benadrukken. Jouw ware schoonheid is niet afhankelijk van de cijfers op de weegschaal of je kledingmaat. Het belangrijkste is dat jij je goed in je vel voelt.

Als diëtiste heb ik de kennis in huis om je te helpen met een gezond eetpatroon en/of leefstijl. Deze vaardigheden heb ik gecombineerd met behandelingen voor de uiterlijke verzorging. Wil of hoef je niets aan het gewicht te veranderen, maar je wilt gewoon even de tijd nemen voor jezelf? Jezelf blijven verzorgen? Je goed in je vel (blijven) voelen? Ook dan kun je bij mij terecht.

Ik maak in de salon gebruik van de hoogwaardige producten van Oriflame. Deze zijn overigens ook te bestellen voor thuis gebruik. Klik voor de meest recente brochure / aanbiedingen op onderstaande link "Oriflame producten".Kies een categorie die het meest jouw interesse trekt:

Diëtiste 

Beauty behandelingen

Ik ga trouwen

Oriflame producten

Een Oriflame workshop boeken met vriendinnen

Workshops / evenementen planning


(De site is nog onder constructie; zie ook de prijslijst en/of stuur een bericht naar info@beauty4uall.com voor meer informatie.)


 


Openingstijden

Openingstijden

di  dinsdag:   10:00-17:00
do  donderdag:   10:00-17:00
vr  vrijdag:   14:00-16:00
19:00-21:00


Op maandagen en op woensdagen heb ik spreekuur bij een ander Dieet- en voedingsadviesbureau; Beauty4U All is dan in Schiedam gesloten voor behandelingen.

Houd de agenda in de gaten voor de Quick Nail Bar Happy Hour, Workshops en andere evenementen.

 
Kaart
E-mail
Info