Beauty4U All
You're beautiful, so feel beautiful..

Aangenaam kennis met je te maken..

Mijn naam is Mihaily Pieternella en mijn doel is om een  ieder hun innerlijke schoonheid te blijven voeden en helpen benadrukken. Jouw ware schoonheid is niet afhankelijk van de cijfers op de weegschaal of je kledingmaat. Het belangrijkste is dat jij je goed in je vel voelt.


Let op: Maatregelen met betrekking tot het Corona virus

Het zal u niet ontgaan zijn dat een groot aantal openbare gelegenheden op aanraden van de overheid gesloten zijn. Dit om verdere verspreiding van het Coronavirus zo veel mogelijk te beperken. Ik heb hierdoor besloten om de behandelingen mbt de uiterlijke verzorging tot nader order niet door te laten gaan. Natuurlijk is het (vooralsnog)  wel mogelijk om je verzorgingsproducten voor thuis gebruik te blijven bestellen. (Klik daarvoor op de onderstaande link: "Oriflame producten" en maak uw keuze in de online brochure. Bel, app of mail uw bestelling door.)

Voor de beauty workshops zullen veelal worden omgezet in een online beauty date. Ik ben hiervoor ook een nieuwe opzet aan het uitwerken, waarbij je thuis ook mee kunt doen. Houd  de Facebook pagina in de gaten om de laatste ontwikkelingen hieromtrent te kunnen volgen.


De diëtiste consulten kunnen telefonisch of via videobellen nog altijd doorgang vinden.De snelste weg om mij goed in mijn vel te voelen: 

Diëtiste 

Beauty behandelingen

Ik ga trouwen

Oriflame producten

Een Oriflame workshop boeken met vriendinnen

Workshops / evenementen planning


(De site is nog onder constructie; zie ook de prijslijst en/of stuur een bericht naar info@beauty4uall.com voor meer informatie.)


 


Openingstijden

Openingstijden

di  dinsdag:   10:00-17:00
do  donderdag:   10:00-17:00
vr  vrijdag:   14:00-16:00
19:00-21:00


Op maandagen en op woensdagen heb ik spreekuur bij een ander Dieet- en voedingsadviesbureau; Beauty4U All is dan in Schiedam gesloten voor behandelingen.

Houd de agenda in de gaten voor de Quick Nail Bar Happy Hour, Workshops en andere evenementen.

 
Kaart
E-mail
Info